Căutare MDM

Buletin

Cum se acționează claxonul unui Opel Corsa B

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni - Acum 16 ani și 11 luni #4277 prin manual-mecanic
Claxonul mașinii s-a oprit brusc și am verificat siguranța și era în regulă. Ar putea avea vreun alt dispozitiv care întrerupe curentul, cum ar fi un releu? Dacă da, unde în mașină se află? Este un Opel Corsa Tip B... Vă rog, am nevoie de ajutor cu asta.
Ultima editare: acum 16 ani și 11 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4283 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se face claxonul unui Corsa 2 să funcționeze
Curentul ajunge la difuzor, adică ați măsurat existența tensiunii în contactele care ajung la difuzor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4288 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se face claxonul unui Corsa 2 să funcționeze
Foarte ușor de verificat. Folosește instrumentul de diagnosticare din secțiunea confort și activează claxonul. Dacă nu funcționează, verifică releul de activare a claxonului: ar trebui să primească un semnal de 30, un semnal de 15 și o masă de activare de la unitatea habitaclului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4303 prin manual-mecanic
Nu are curent, dar am testat cu bateria și e bună. Am verificat tabloul de siguranțe și toate siguranțele sunt bune. E un Corsa B din 1993-2002... Ce ar trebui să fac? Sau unde verific acum?

Aceasta este mașina =>

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4575 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cum se face claxonul unui Opel Corsa B să funcționeze
Bună ziua.
Deseori, mai ales dacă nu are airbag, comutatorul situat chiar în spatele volanului se defectează. În orice caz, dacă nu mă înșel, claxonul primește curent continuu și masă atunci când îl apeși din interior. Dacă claxoanele funcționează corect și există curent, probabil este vorba de piesa de la volan.
Cu cele mai bune urări.