Căutare MDM

Buletin

VOLVO A25 D

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48814 prin manual-mecanic
VOLVO A25 D Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața. Am un Volvo A25 D și uleiul de motor curge în transmisie. Am demontat deja convertorul și am pus garnituri și inele O noi pentru convertor și arbore cotit, dar tot curge. Dacă cineva are o experiență similară și mă poate ajuta, vă rog să-mi spuneți. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48815 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema VOLVO A25 D
Salut Ismael, am mai avut câteva cazuri de genul ăsta. Ar trebui să schimbi garniturile cutiei de viteze de la diferențial. Poate nu e vorba de uleiul de motor care curge, ci de uleiul de diferențial.
Sau verifică vacuumul, nu e nicio altă legătură.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48816 prin manual-mecanic
Am nevoie de un manual în spaniolă pentru Suzuki XL7 din 2002. Cum îl pot obține, vă rog?
Vă mulțumesc foarte mult pentru orice ajutor pe care mi-l puteți oferi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48820 prin manual-mecanic
Am demontat recent același Volvo A25 ca să schimb ambreiajele la ZF (nu se încălzea) și, așa cum îți spune tehnicianul, ar trebui să verifici ce tip de ulei este. Dacă este de la cutia de viteze, măsoară presiunea uleiului de motor ca să te asiguri că nu există nicio problemă cu debitul pompei și că este excesiv. Ar trebui să verifici și presiunile din cutia de viteze. În orice caz, ar trebui să analizezi garniturile pe care le-ai înlocuit ca să vezi dacă sunt foarte uzate sau dacă buza a cedat, sau să verifici uzura arborilor (zona de alunecare a garniturii uzate, care este canelura pe care o fac în oțel odată cu utilizarea). Ei bine, spune-ne ce vezi. Noroc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48832 prin manual-mecanic
a asigura
transferul de ulei, trebuie să fiți conștienți de faptul că nivelurile au crescut în transmisie/convertor și că performanța motorului încetinește.
Dacă ați înlocuit deja garnitura arborelui cotit, este posibil ca garnitura să nu se fi aplicat corect, să fi fost instalată incorect sau ca arborele arborelui cotit să fie uzat în calea etanșării (zona buzei etanșării).