Căutare MDM

Buletin

VOLVO A25 D

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48814 prin manual-mecanic
VOLVO A25 D Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața. Am un Volvo A25 D și curge ulei de motor în transmisie. Am demontat deja convertorul de cuplu și am înlocuit garniturile și inelele O atât de la convertizor, cât și de la arborele cotit, dar tot curge. Dacă cineva a avut o experiență similară și ar putea oferi niște sfaturi, aș aprecia. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48815 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema VOLVO A25 D
Salut Ismael, am avut câteva cazuri de genul acesta. Ar trebui să înlocuiești garniturile cutiei de viteze, în special garniturile diferențialului. S-ar putea să nu fie scurgere de ulei de motor, ci ulei de diferențial.
Sau verifică conducta de vacuum; nu există nicio altă conexiune acolo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48816 prin manual-mecanic
Am nevoie de un manual de utilizare în spaniolă pentru un Suzuki XL7 din 2002. Cum pot obține unul?
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48820 prin manual-mecanic
Am demontat recent același Volvo A25 pentru a înlocui ambreiajele cu unități ZF (nu funcționa când era cald). După cum a menționat și colegul meu tehnician, ar trebui să verificați ce tip de ulei este, dacă este ulei de transmisie. Măsurați presiunea uleiului de motor pentru a vă asigura că pompa nu este suprapresurizată și verificați și presiunile transmisiei. În orice caz, ar trebui să inspectați garniturile pe care le-ați înlocuit pentru a vedea dacă sunt uzate sau dacă buza este deteriorată sau să verificați uzura arborilor (uzura zonei de alunecare a garniturii, care este canelura pe care o fac în oțel odată cu utilizarea). Spuneți-ne ce constatați. Noroc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48832 prin manual-mecanic
sigur
de scurgerea de ulei, trebuie să vă asigurați că nivelul uleiului a crescut în transmisie/convertorul de cuplu în timp ce nivelul uleiului de motor a scăzut.
Dacă ați înlocuit deja garnitura arborelui cotit, este posibil ca garnitura să nu se potrivească corect, să nu fi fost instalată corect sau să existe uzură pe arborele cotit în calea garniturii (zona buzei).