Căutare MDM

Buletin

Mașina mea Grand Vitara se încălzește.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48797 prin manual-mecanic
Membrii forumului, aș aprecia ajutorul dumneavoastră cu următoarea întrebare.
Am Grand Vitara mea din 2002 cu 240.000 km la bord și acum câteva săptămâni am început să am probleme cu temperatura mașinii. Am dus-o la mecanic, iar acesta a observat ulei în radiator. Mecanicul mi-a spus că garnitura s-a ars și trebuie înlocuită.

Motorul a fost coborât și reparat, garnitura, pompa de apă, jantele și chiar radiatorul au fost înlocuite, dar mașina are în continuare problema. Termostatul nu se deschide și am încercat deja un termostat nou, iar problema creșterii temperaturii persistă. Ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48799 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Mașina mea Grand Vitara se supraîncălzește.
Problema s-ar putea să nu se fi rezolvat doar prin schimbarea garniturii, termostatul ar putea fi spart și dacă s-a încălzit prea tare, suprafața chiulasei s-ar putea deforma, deci nu spui dacă acest lucru a fost remediat în timpul reparației, există și posibilitatea ca ventilatorul să nu funcționeze corect (din cauza unui senzor de temperatură sau a unui bec defect, sau a unei electrovalve a radiatorului, sau a unui releu, a unei siguranțe sau a unui motor al ventilatorului defect). Cu stimă!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.