Căutare MDM

Buletin

Mașina mea Grand Vitara se încălzește.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48797 prin manual-mecanic
Prietenii forumului, aș aprecia ajutorul vostru cu următoarea întrebare.
Am un Grand Vitara din 2002 cu 240.000 km și acum câteva săptămâni am început să am probleme cu temperatura mașinii. Am dus-o la mecanic și era ulei în radiator. Mecanicul mi-a spus că garnitura chiulasei s-a ars și trebuie înlocuită.

Motorul a fost deja demontat și reconstruit, garnitura chiulasei, pompa de apă, jantele, încuietorile ușilor și chiar și radiatorul au fost înlocuite, dar mașina are în continuare problema. Termostatul nu se deschide și am încercat deja un termostat nou, dar problema creșterii temperaturii persistă. Ce ar putea fi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48799 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Temperatura la Grand Vitara mea crește
Problema s-ar putea să nu fi fost rezolvată doar prin schimbarea garniturii; termostatul ar putea fi defect, iar dacă s-ar supraîncălzi, suprafața chiulasei s-ar putea deforma. Nu ai menționat dacă chiulasă a fost recondiționată în timpul reparației. De asemenea, este posibil ca ventilatorul să nu funcționeze corect (din cauza unui senzor de temperatură sau a unui bec defect, a electrovalvei radiatorului, a unui releu, a unei siguranțe sau a unui motor al ventilatorului defect). Cu stimă!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.