Căutare MDM

Buletin

Problemă cu transmisia manuală la Toyota Yaris

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48781 prin manual-mecanic
Problemă cu transmisia manuală Toyota Yaris Publicat de manual-mecanica
Salut, salutări tuturor... Am primit un Toyota Yaris din 2008 cu transmisie manuală.
Am schimbat discul de ambreiaj și kitul de rulmenți, dar după aproximativ 4 luni discul de ambreiaj s-a deteriorat, arcurile de cauciuc de pe disc s-au rupt și este a doua oară când se întâmplă asta. Nu văd nicio problemă cu placa de presiune sau cu o volantă deformată... Aș vrea să clarific faptul că motorul original a fost schimbat și am cumpărat unul automat. Nu a fost nevoie să facem nimic, deoarece am montat doar volanta și asta a fost tot... totul s-a potrivit perfect... Aș aprecia ajutorul dumneavoastră pentru că nu știu dacă acesta este motivul, deși nu cred pentru că este același model 1zz, mulțumesc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48787 prin manual-mecanic
Ca să-mi dau o părere, presupun că s-a verificat alinierea volantei, atât deformarea, cât și centrarea, dacă aceasta este corectă, acum mă întreb dacă, fiind același motor dar cu greutate diferită într-unul (volantă) și în celălalt (coroană și placă flexibilă), dacă nu cumva există o diferență de greutate în ansamblul arbore cotit-biela-piston între ambele motoare și dacă la schimbare, „lovitura” transmisă discului este mai mare și obosește arcurile discului ajungând să se rupă... sau că există un dezechilibru al ansamblului din cauza greutății volantei unui motor, plasată în altul... acestea sunt doar presupuneri, poate cineva care are date va ști dacă există această variantă între manuală și automată 1zz... ??? Salutări!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48803 prin manual-mecanic
Scuze, e 1NZ, am corectat modelul motorului.