Căutare MDM

Buletin

Pierdere de putere la Ford Mustang Cabriolet din 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni - Acum 10 ani și 5 luni #48756 prin manual-mecanic
:( Salut, am un Ford Mustang decapotabil din 2007, automat, cu 6 cilindri. S-a oprit brusc când am accelerat.
Când am încercat să accelerez, se oprește sau se blochează, mașina tremură și face un zgomot ciudat.
Pompa nu funcționează. Fusese schimbată înainte. Presiunea a fost verificată și este în regulă.
Cablurile și bujiile sunt în regulă. Tocmai a avut o reglare completă și compresia este corectă. Nu știu ce este. Mă poate ajuta cineva?
Ultima ediție: acum 10 ani și 5 luni de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48758 prin manual-mecanic
Nu sunt foarte familiarizat cu motorul ăla, dar aș verifica toate sistemele de vacuum, confort, avans, servofrână etc., ca să mă asigur că nu există furtunuri tăiate sau uscate.
Sper că acest lucru vă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48759 prin manual-mecanic
Nu sunt foarte familiarizat cu motorul ăla, dar aș verifica toate sistemele de vacuum, confort, avans, servofrână etc., ca să mă asigur că nu există furtunuri tăiate sau uscate.
Sper că acest lucru vă ajută.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48764 prin manual-mecanic
face catalizatorul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 5 luni #48775 prin manual-mecanic
Verificați convertoarele catalitice pentru a vedea dacă există obstrucții.