Căutare MDM

Buletin

Defecțiune la închiderea centralizată la Seat Cordoba 6L, an 2006

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48685 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Sunt nou în domeniu, dar am o problemă pe care aș vrea să o împărtășesc, să văd dacă mă poate ajuta cineva.
Am un Seat Cordoba 1.9 TDI (șasiu 6L) din 2006. Dintr-o dată, toate ușile s-au blocat, cu excepția ușii șoferului, care este singura pe care o pot deschide manual, împreună cu hayonul. Comutatorul de blocare/deblocare interior nu funcționează. Pot bloca ușa șoferului cu telecomanda, dar nu o pot debloca. Ușile nu pot fi deschise nici din interior, nici din exterior. Am încercat să deconectez bateria, să descarc condensatoarele, iar VAG-COM arată o eroare la actuatorul portbagajului (l-am înlocuit, dar problema persistă). Pe scurt, am încercat nenumărate opțiuni, dar niciuna nu a funcționat. Am nevoie de ajutor!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48726 prin manual-mecanic
Bună dimineața, prietene din Cancun, Mexic. Am un Seat Ibiza european și am citit undeva că dacă introduci cheia în ușă și o rotești de două ori, scoți încuietoarea. Cred că așa scrie în manualul de utilizare al mașinii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48745 prin manual-mecanic
Salut, aceste mașini au probleme cu încuietorile din cauza unor probleme cu circuitul de împământare, care trece prin încuietorile ușilor. Încuietoarea în sine funcționează defectuos (chiar dacă pare să fie în regulă din punct de vedere mecanic) și nu face contact corect cu șasiul mașinii. Printre simptomele comune se numără dezarmarea alarmei, neaprinderea luminii interioare la deschiderea ușii etc.
Am și eu un Cordoba TDI și am avut această problemă odată, dar nu cred că mi s-au încuiat ușile.
Noroc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48757 prin manual-mecanic
Salut, trebuie să o faci manual. Introdu cheia în ușă din exterior și rotește-o spre stânga, lăsând-o așa câteva secunde. Ar trebui să scoată alarma, apoi rotește-o din nou și va suna că alarma este dezactivată. Asta ar trebui să funcționeze.