Căutare MDM

Buletin

Defecțiune la închiderea centralizată la Seat Cordoba 6L, an 2006

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48685 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Sunt nou în domeniu, dar am o problemă pe care aș vrea să o împărtășesc cu voi și să văd dacă cineva mă poate ajuta.
Am un Seat Cordoba 1.9 TDI 6L din 2006. Dintr-o dată, ușile s-au blocat, cu excepția ușii șoferului, care este singura pe care o pot deschide manual, în afară de hayon. Comutatorul de blocare/deblocare interior nu funcționează. Pot bloca ușa șoferului cu telecomanda, dar nu o pot deschide. Ușile nu pot fi deschise nici din interior, nici din exterior. Am încercat să deconectez bateria, să descarc condensatoarele și apare mesajul de eroare VAG COM despre actuatorul portbagajului (am pus unul nou, dar aceeași eroare persistă). Pe scurt, nenumărate opțiuni, dar niciuna nu m-a ajutat. Am nevoie de ajutor!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48726 prin manual-mecanic
Bună dimineața, prietene din Cancun, Mexic. Am un Seat Ibiza european și am citit undeva că dacă pui cheia în ușă și o rotești de două ori, se deblochează. Cred că așa scrie în manualul de utilizare al mașinii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48745 prin manual-mecanic
Salut, aceste mașini au probleme cu încuietoarea din cauza maselor din circuit, care trec prin încuietori. Încuietoarea cedează (chiar dacă este în regulă mecanic) și nu primește corect masa de la caroserie. Simptomele obișnuite sunt că alarma nu se oprește, lumina interioară nu se aprinde când deschizi acea ușă etc.
Am și eu un Córdoba TDi și am avut această problemă odată, dar nu cred că ușile erau încuiate.
Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48757 prin manual-mecanic
Bună ziua, trebuie să o faci manual, introduci cheia în ușă din exterior și o rotești spre stânga, lăsând-o așa câteva secunde, ar trebui să facă alarma să sune și apoi din nou și va suna, dezactivând alarma. Asta ar trebui să funcționeze.