Căutare MDM

Buletin

transmisie automată Toyota Corolla

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48658 prin manual-mecanic
Transmisie automată Toyota Corolla Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, salutări cordiale oricui citește, problema mea este cu o cutie de viteze automată. Am primit un Toyota Corolla din 2002 unde maneta schimbătorului de viteze s-a înțepenit. Nu am martorul de verificare aprins și am puțină experiență cu acest tip de cutie de viteze. Am nevoie de un ghid despre ce să verific sau despre posibila cauză a problemei. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48659 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul transmisiei automate Toyota Corolla
Salut Sorto:) , maneta se mișcă greu... cel mai probabil: coliere sau cabluri defecte. Deconectează-le și mișcă-le manual; ar trebui să se miște liber, fără să se blocheze. Celălalt lucru pe care l-am observat este introducerea accidentală a unor obiecte, cum ar fi monede, prin sistemul de manete. Dacă cele de mai sus sunt în regulă, ar trebui să verifici arborele schimbătorului de viteze al cutiei de viteze (unde se află senzorul de gamă AT); ar trebui să se rotească și el liber. Dacă deconectezi colierele (sunt două), ar trebui să le lași pe amândouă cu joc liber, respectând regulamentul. Spune-ne cum a fost. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.