Căutare MDM

Buletin

AC DE TEMPERATURĂ NEBUN FIAT DOBLÓ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48581 prin manual-mecanic
AC DE TEMPERATURĂ NEBUN FIAT DOBLÓ Publicat de manual-mecanica
:) Bună, ce mai faci?
Am un Fiat Dobló. L-am cumpărat la mâna a doua și de la început am avut probleme cu indicatorul de temperatură.
Când călătoresc, trece de la menținerea temperaturii corecte la scăderea la 0 singură. Când pare să scadă, își revine.
Nu am avut probleme cu supraîncălzirea; rămâne mereu bine. Problema este că scade continuu.
Când am farurile aprinse, se întunecă când temperatura scade.
Aș aprecia opiniile și ajutorul dumneavoastră.
Cu cele mai bune gânduri și vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48598 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: ACUL DE TEMPERATURĂ LOCAL FIAT DOBLÓ
Mă poate ajuta cineva?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48601 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: ACUL DE TEMPERATURĂ LOCAL FIAT DOBLÓ
Singurul lucru la care mă pot gândi este că acul „cade” pentru că fie acest ceas rămâne fără curent în ceea ce privește semnalul pe care îl primește, fie cablul care vine de la senzor este prost izolat (atinge pământul din cauza vibrațiilor sau orice altceva), fie sonda este deteriorată și se pune că pozitivul pe care îl primește este deviat la masă sau de cablul care îl alimentează, prin urmare, atunci când acul cade, se spune că există o scădere de intensitate a luminilor (se pierde curent la masă). Verificați și vedeți ce vedeți. Salutări!!