Căutare MDM

Buletin

Pompă de injecție Peugeot 406 TD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48521 prin manual-mecanic
Pompă de injecție Peugeot 406 TD Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Peugeot 406 2.100 TD din '98 și recent s-a stricat pompa de injecție. Am găsit una la o fier vechi, dar nu pompează motorină. Mi s-a spus că s-ar putea să am nevoie de codul imobilizatorului pentru mașina care avea pompă. Ar putea fi posibil așa ceva? Problema este că vehiculul în cauză are activare prin tastatură sau pur și simplu nu are nicio legătură cu toate acestea? Aș dori să mulțumesc anticipat oricui îmi poate da un răspuns. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48609 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica problema pompei de injecție de la Peugeot 406 TD
Trebuie să scoți protecția de pe solenoidul de deschidere a motorului diesel. Acela este imobilizatorul. Are cele două șuruburi fără cap. Acolo trebuie să le scoți ca să poți demonta imobilizatorul. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48613 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica problema pompei de injecție de la Peugeot 406 TD
La motorul 2.1, sistemul de imobilizare este în calculatorul de injecție, nu în pompă.