Căutare MDM

Buletin

Verna 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48490 prin manual-mecanic
verna 2004 Publicat de manual-mecanica
b. Prietenii Diias fac prezență și cauzează inconveniente în același timp, salutări tuturor colegilor din domeniu. Mă întrebam dacă cineva are manualul de service Verna, deoarece am avut probleme cu pompa de combustibil, markerul de pe bord nu marchează, dar scot pompa și o testez afară și dacă funcționează bine pe bord, dar aș fi interesat să am manualul în avans. Apreciez timpul acordat și aș fi foarte recunoscător dacă m-ați putea sprijini în această privință. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48497 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Verna din 2004
Nu ai nevoie de manual. Verifică dacă cei 5 volți ai potențiometrului indicatorului nivelului de combustibil ajung la mufa pompei. Dacă tensiunea respectivă ajunge la pompă, e posibil ca problema să fie la indicator sau la cablul care merge la bord sau chiar la bordul în sine. Ca să știi mai bine, conectează cablurile de alimentare ale indicatorului, NU ALE POMPEI, deoarece acestea sunt de 12 V și masă, ai putea provoca un scurtcircuit. Cu cele mai bune urări, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.