Căutare MDM

Buletin

SENZOR DE OXIGEN

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48486 prin manual-mecanic
SENZOR DE OXIGEN Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou aici, am un Hyundai Accent din 2000, se presupune... 1.5,
acum câteva zile a trebuit să schimb galeria de evacuare și mecanicul nu a găsit același tip de motor, a găsit doar unul fără convertor catalitic și l-a pus pe ăla, dar îmi dă coduri de eroare pentru sondele de oxigen, plus că mașina nu merge peste 3000 rpm pentru că parcă frânează și motorul se blochează... ciudat este și faptul că sondele de oxigen sunt alimentate la 12 volți, dar când măsor alimentarea îmi trimite o tensiune super înaltă de 22 de volți... (nu era așa înainte) Nu știu dacă am stricat computerul..., nu știu dacă cineva ar putea să-mi dea manualul de service pentru Hyundai Accent din 2000. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48494 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanici manuali pe tema SENZOR DE OXIGEN
salut sonda landa are 4 cabluri 2 albe 1 negru 1 gri sonda nu este alimentată de curent este un generator de curent în funcție de oxigenul din interiorul țevii de eșapament, dar are o sursă de alimentare de 12v pentru rezistența de încălzire care este conectată la cele două cabluri albe, deoarece celelalte sunt pentru semnale, se poate ca acestea să fie conectate incorect și defectarea sondei să fie din cauza lipsei catalizatorului, dar nu va limita puterea pentru mine sonda nu este conectată corect, cel mai important este ecu-ul este primul după catalizator este să știi dacă catalizatorul în sine funcționează bine, un alt lucru este măsurarea tensiunii cu testerul testează cu negativul bateriei și nu cablurile sondei salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.