Căutare MDM

Buletin

Zgomot la volanul unui Opel Combo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48324 prin manual-mecanic
Zgomot la conducerea unui Opel Combo Publicat de manual-mecanica
Opelul meu Combo scoate un zgomot vibrator care se intensifică pe măsură ce accelerezi, devenind insuportabil în partea din față. La 120 sau 130 km/h, pare să încetinească. Face asta când mergi drept înainte sau virezi la stânga, dar dispare când virezi la dreapta. Zgomotul apare întotdeauna, indiferent dacă ești în viteză sau cu ambreiajul apăsat. Am încercat să schimbăm roțile din față pentru a vedea dacă sunt echilibrate, dar tot scoate același zgomot. Vă mulțumesc anticipat. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48325 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Zgomot la volanul unui Opel Combo
Salut, pe baza a ceea ce spui, ar trebui să verifici rulmenții de masă din față și, de asemenea, articulațiile planetare. Acolo ar trebui să fie problema ta. Sper să rezolvi problema. Pa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48381 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Zgomot la volanul unui Opel Combo
Mulțumesc mult Moto69, sper să am timp să mă uit în weekendul acesta și să vă spun.