Căutare MDM

Buletin

Reglarea modelului gol gl varillero, în vârstă de 93 de ani

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48313 prin manual-mecanic
Configurarea roții gol gl anul 93 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am un gol gl 1.6 butoi și a început să aibă rateuri ca și cum ar funcționa pe trei cilindri. Am căutat defectul ca și cum ar fi o bujie, dar toate funcționau, așa că am bănuit că ar fi o supapă care nu se deschidea și așa a fost când am scos capacul supapelor am găsit trei biele îndoite și trei culbutoare uscate, fără ulei și tot ansamblul acoperit de rugină. După ce am văzut asta, l-am demontat și am curățat canalul, culbutoarele și am schimbat toate bielele. Am două întrebări, dacă cineva m-ar putea ajuta, aș aprecia. Prima este ce joc al supapelor ar trebui să las la el și a doua este cum îl pregătesc? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48315 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: Configurarea unei lansete Gol GL veche de 93 de ani
Salut Path92, jocul supapelor la rece este de 0,15-0,25 la admisie și 0,35-0,45 la evacuare, sincronizarea aprinderii este de 9º pentru Golf 1.6 GL.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #48316 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema: Configurarea unei lansete Gol GL veche de 93 de ani
Salut Path92, jocul supapelor la rece este de 0,15-0,25 la admisie și 0,35-0,45 la evacuare, sincronizarea aprinderii este de 9º pentru Golf 1.6 GL.