Căutare MDM

Buletin

LUV DMAX 3.5V6 NU SE CONECTEAZĂ LA 4L

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48253 prin manual-mecanic
LUV DMAX 3.5V6 NU SE CONECTEAZĂ LA 4L Publicat de manual-mecanica
Salutări tuturor membrilor forumului. Am un DMAX V6 din 2008 la care am înlocuit rulmentul axial și discul de ambreiaj. Ca să fie mai rapid, am scos motorul și l-am mutat înainte, cu transmisia înapoi. Asta mi-a dat suficient spațiu pentru a demonta. Am pus totul la loc și a fost bine. 4H se conectează perfect, dar acum 4L nu se mai conectează. Martorul clipește o vreme, apoi se stinge și nu se întâmplă nimic. Dacă cineva m-ar putea ajuta cu această problemă, aș fi foarte recunoscător. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48256 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: LUV DMAX 3.5V6 NU SE CONECTEAZĂ LA 4L
Salut tuturor, Leandro:) , pentru a vă ghida prin procedura de diagnosticare, este foarte important să ne spuneți dacă martorul luminos sau indicatorul clipește la 2 sau 4 Hz, adică 2 sau 4 clipiri pe secundă, înainte de a se stinge și a nu face nimic. Presupunând că motorul funcționează la ralanti (sub 2000 pentru 6VE1), schimbătorul de viteze este în punctul neutru, ambreiajul este apăsat și vehiculul este oprit, acestea sunt cele 4 condiții de bază pentru ca treapta inferioară de viteză a cutiei de transfer să se cupleze. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.