Căutare MDM

Buletin

Cum se demontează carcasa termostatului, Citroen RHZ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48197 prin manual-mecanic
Buna ziua,
Sunt nou pe forum și am venit aici în căutare de informații despre manuale. Am o întrebare, sper că mă puteți ajuta.
Cum demontez carcasa termostatului, piesa marcată, nu am curaj să scot tubul pe care îl are, văd că este un tub metalic dar nu-l pot da jos, am scos capacul și am pus Nural 28 pe el, dar aș vrea să-l demontez complet pentru a schimba garniturile, nu știu dacă se potrivește sub presiune și dacă are vreun O-ring, mi-e teamă să nu scot cele 4 șuruburi pe care le are și să fac mizerie, este piesa marcată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48206 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul: Cum se demontează carcasa termostatului, Citroen RHZ
Bună dimineața, dacă îmi amintesc bine, nu sunt sigur. Ar trebui să aibă o capsă de tip sârmă și odată ce o scoți, ar trebui să iasă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48210 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul: Cum se demontează carcasa termostatului, Citroen RHZ
În sfârșit l-am reparat. Tubul este presat cu un inel O. Scoateți cele cinci șuruburi care fixează cutia și apoi scoateți cu grijă tubul. Durează ceva timp să iasă, dar scoțându-l puțin câte puțin:laugh out loud: ,
am auzit despre asta pe un alt forum.

Cu stimă.