Căutare MDM

Buletin

probleme cu semnalizatoarele

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni - Acum 10 ani și 8 luni #48052 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemelor cu semnalizatoarele
Salut, hahaha, despre transpirația de vânt, am multă experiență cu o Honda și a sosit deja alta, ceea ce a priori nu pare ușor, nu sunt expert în electronică, sunt tehnician mecanic și inginer, din necesitate a trebuit să mă perfecționez în probleme de electronică practic pentru că aproape toate mașinile noi sunt ca acest Citroen... personal chiar mă aprofundez în relee și semnale de activare, tranzistoare, plăci, când am dubii „pur” electronice despre cipuri, memorii, programare etc. Merg la o persoană foarte serioasă, care e seacă în aceste subiecte... Îmi place mai mult diagnosticarea sistemelor complete... hahaha, am transpirat mult.., dar așa înveți, aproape nimeni nu te învață gratuit... înveselește-te, vei rezolva problema.
Revenind la Citroen, referitor la necesitatea amplificării semnalului primit de la telecomandă, da, evaluarea ta este corectă, este cel mai probabil...
Acum, în BSI, pentru mine cel mai probabil este să ajungi la 2 relee pentru că, în funcție de tipul de BSI și origine, folosește 1 releu pentru semnalizator și celălalt pentru luminile de avarie sau stop... dacă ai dubii, ceea ce aș face fără scheme ar fi să examinez comportamentul circuitului pentru luminile de pe partea care funcționează, iar dacă al doilea releu este pentru avarie, atunci având o înțelegere clară a modului în care funcționează circuitul în cadrul BSI, aș testa cel defect... Nu știu dacă mă înțelegi, uneori complic prea mult lucrurile când explic ceva simplu... haha. În cele din urmă, dacă aprinzi avariile, funcționează ambele părți? Când împingi telecomanda pe partea defectă, ar trebui ca modulul tabloului de bord să emită un semnal sonor și vizual? Se întâmplă așa sau nu? Testez circuite sub tensiune în computere, cum ar fi acest BSI, demontându-le, izolându-le cu o cârpă (atenție la scurtcircuit) și măsurând ce vreau să verific, evident cu conectorii la locul lor, doar cu „piluchita” (mică) de la BSI, hahaha. Ca aproape toate, „ele” arată mai bine fără haine... hahaha. Salut, prietene, sunt cu ochii pe ele.
Ultima editare: acum 10 ani și 8 luni de către . Motiv: ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48053 prin manual-mecanic
Mersi prietene, azi sunt hotărât să am un plan despre ce voi face atâta timp cât nu mă lenevesc, totul e bine, hahaha, uite, când activez telecomanda indicatoarele de pe bord funcționează fără probleme, întrebarea mea, dacă releele sunt în BSI pentru că TIC TAC vine de la COM2000, Interesant, ei bine, dar nu voi complica mai mult lucrurile, voi verifica mai întâi BSI-ul și voi vedea dacă am acele semnale, în orice caz voi pune COM 2000-ul pe care îl am înainte......, mai bine să fii sigur decât să-ți pară rău, ei bine, mai puțină vorbărie și să te apuci de treabă, să arzi BSI ȘI COM 2000 nu mai......., glumesc, mulțumesc încă o dată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48061 prin manual-mecanic
Salut tuturor, haha, mulțumesc că mi-ați corectat greșeala din postarea anterioară. Rodrigo, ai dreptate. Semnalul luminos este trimis de panoul de bord, iar semnalul sonor este trimis de COM sau de modulul de interfață de comutare de sub bord. Exact așa funcționează sistemul respectiv, dar BSI-ul, în comunicare bidirecțională cu ambele module, le comută pe cele din urmă. E un tip de circuit, nu-i așa că e interesant?:) Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48076 prin manual-mecanic
Nu pot obține acest puls, renunț, trebuie doar să fac un circuit în afara BSI-ului pentru comutatorul intermitent la un Citroen Berlingo din 2011, hahaha, cred că ambreiajul patinează cu asta, nu știu ce să fac, și nu am prea mult spațiu să testez vreo sursă de alimentare, de la COM 2000 trebuie să fie un puls care merge de la el la BSI, nu știu cum să-l găsesc, ajutor vă rog vă rog, mulțumesc.