Căutare MDM

Buletin

Consultanță electromecanică

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #48023 prin manual-mecanic
Consultanță electromecanică Publicat de manual-mecanica
Prieteni, ieri am vrut să instalez luminile pentru tractoare pe camioneta mea Ford 3.2 diesel din 2014. Am scos conectorul luminii de la cablurile care merg la stopurile spate. Totul a fost în regulă, dar mașina nu îl acceptă. CU CE M-AȚI PUTEA AJUTA, VĂ ROG?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni - Acum 10 ani și 11 luni #48024 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul „Consultație mecanică-electrică”
Salut tuturor, Hugo, în camioneta aia, ca aproape orice automobil modern de gamă medie spre superioară, toți consumatorii electrici trec printr-un modul de control (BCM), deci acesta monitorizează continuu consumul de curent al fiecărui circuit. Prin urmare, dacă creșteți consumul de curent al oricăruia dintre ele, modulul protejează circuitul și, de asemenea, împotriva supraîncărcărilor cauzate de excesul de curent, în special în sistemele de lumini de poziție sau altele care nu mai folosesc becuri normale, ci LED-uri, cu consum redus de curent. Prin urmare, producătorul anticipează această situație prin plasarea unei preinstalări a camionului de tractare, unde trebuie conectat sistemul electric al mașinii. Dacă nu sunteți sigur, apelați la cineva care este familiarizat cu camioneta aia. Am văzut mai multe probleme generate în sistemele electronice, din cauza instalării incorecte a unui dispozitiv neoriginal... cum ar fi un camion de tractare. Cu cele mai bune urări.
Ultima editare: acum 10 ani și 11 luni de către . Motiv: ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.