Căutare MDM

Buletin

Instalarea unui întrerupător pentru ferestre

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47982 prin manual-mecanic
Instalarea unui comutator de fereastră Publicat de manual-mecanica
Salut băieți.

Problema mea a început când s-a stricat comutatorul geamului de la Ibiza Collage-ul meu. Am început să caut prin cimitire de vechituri, dar niciunul nu avea unul. Probabil pentru că e prea vechi. Ca ultimă soluție, m-am dus la sediul Seat să-mi ia comutatorul, dar spre surprinderea mea, mi-au spus că nu mai produc modelul respectiv.
Mă gândisem să înlocuiesc comutatorul și să instalez unul dintre comutatoarele Seat mai noi, care se găsesc de obicei în cimitire de vechituri, dar conexiunile nu sunt aceleași.

Poate cineva să-mi spună cum să rezolv această problemă sau să găsesc o soluție?

Mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune

gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47995 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Instalarea unui comutator de fereastră
Schimbă doar conexiunea. Butoanele generice vin cu 5 fire și, de obicei, aproape toate vin cu trei, două sau cinci fire. Verifică doar care este curentul pozitiv și negativ. Folosește butonul vechi pentru a te asigura că sus este sus și jos este jos. Butoanele generice cu 5 fire au de obicei trei fire pozitive și două fire negative, care se activează atunci când miști butonul. Sunt controlate prin masă, astfel încât să nu se încălzească.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.