Căutare MDM

Buletin

Cum se curăță supapa IAC la un Hyundai Elantra GLS 1.8 (98')

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #47948 prin manual-mecanic
Apreciez ajutorul acordat în acest proces. Am probleme cu valva și mi-au recomandat curățarea acesteia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #47950 prin manual-mecanic
Salut, uite, am curățat supapa IAC cu un detergent de contacte electrice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #47953 prin manual-mecanic
Îl poți scoate din loc și îl poți curăța cu un spray de curățare a motorului sau cu o cârpă umezită cu benzină. De asemenea, îl poți dezasambla complet și curăța temeinic, dar trebuie să îl calibrezi din nou după ce îl montezi la loc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #47960 prin manual-mecanic
Mulțumesc Angel, nu știu cum să-l calibrez. Ar trebui să-l duc la un magazin sau există o metodă simplă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #47996 prin manual-mecanic
Supapa IAC se calibrează singură după ce deschide și închide contactul de mai multe ori, dar la Elantra există mai multe posibilități atunci când ralantiul este neregulat, filtrul de aer este una dintre ele, iar cealaltă dacă curățarea IAC-ului nu funcționează pentru tine, încearcă să deconectezi senzorul de temperatură cu un singur fir, care este ceasul care se află pe chiulasa din partea stângă.