Salut tuturor, Sorto73

, acele sisteme de injecție multipunct, până la an ar trebui să aibă reglare de retur și presiune. Valorile presiunii variază între 2,5 și 3,0 BAR în funcție de depresiunea care există în galeria de admisie, de aceea la ralanti ar trebui să aibă aproximativ 2,5 BAR, dacă dai motorului o accelerație bruscă presiunea ar trebui să crească la 3 BAR și apoi să revină la 2,5 când motorul este la ralanti.
Se observă în postarea ta că la punerea contactului, ajunge doar la 20 psi (1 BAR aproximativ 14,7 PSI) și nu se menține... dacă presiunea scade pot fi probleme la regulatorul de presiune sau la supapa de sens (antiretur) din pompă. Dacă ciupești sau obstrucționezi ieșirea de retur de la regulator la rezervorul de combustibil și presiunea crește sau rămâne aceeași, regulatorul este cel care cauzează problema. Dacă nu continuă să stranguleze returul...pompa.
Trecând la alt subiect, am citit despre codul P1... Am văzut același cod de mai multe ori pe Izusu și GM, se referă la faptul că ECU-ul motorului detectează o problemă internă în etapele de conversie analog-digitală. Știi, ECU-ul procesează doar semnale digitale, prin urmare trebuie să transforme toate semnalele analogice de intrare în limbaj digital. Uite, am văzut ECU-uri cu acel cod și s-a dovedit a fi, în majoritatea cazurilor, probleme de conexiune la masă sau împământare sau căderi de tensiune cauzate de contacte slabe în etapele de alimentare a bateriei ECU-ului sau a computerului motorului... Ar putea fi și o problemă internă a ECU-ului, dar este mult mai rar... Ei bine, îți doresc mult succes. Cu cele mai bune urări.