Căutare MDM

Buletin

Curea de distribuție pentru motor LD 20 II T

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47913 prin manual-mecanic
Curea de distribuție pentru motor LD 20 II T Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, cine mă poate ajuta vă rog? Trebuie să știu câți dinți ar trebui să fie între marcajele pompei de combustibil, camei și arborelui cotit la un motor Nissan LD 20 II T. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47919 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Curea de distribuție la motorul LD 20 II T
Aceasta este diagrama, sper să te ajute, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47937 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Curea de distribuție la motorul LD 20 II T
Apreciez foarte mult răspunsul tău, dar știu deja schema. Problema e că, unde locuiesc eu, nu găsesc o curea de distribuție cu marcajele pe ea, așa că aș vrea să știu câți dinți sunt între marcajele de pe pompă, came și arbore cotit. Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 10 luni #53494 prin manual-mecanic
Salut, și eu am aceeași problemă, dacă mă poți ajuta.