Căutare MDM

Buletin

Reglarea arborelui cu came Amarok 2.0 biturbo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47728 prin manual-mecanic
Reglare arbore cu came Amarok 2.0 Biturbo Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aceasta este prima mea postare, am următoarea problemă, un Amarok foarte uzat a venit la atelierul meu și am ajuns la concluzia că arborele cu came este dezechilibrat, ceea ce aș avea nevoie este să știu exact cum este poziționat arborele cu came de admisie, care este exact punctul, deoarece am un manual dar nu specifică... vă mulțumesc foarte mult,

camionul este BITURBO, în regulă pentru a clarifica în caz de nelămuriri,

sper că mă puteți ajuta, vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47747 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: Reglarea arborelui cu came pentru Amarok 2.0 Biturbo
Nimeni??? Ce naiba... ei bine, o să împărtășesc ce am putut găsi... conform Volkswagen, ei oferă o unealtă pentru reglarea arborelui cu came la Amarok. Din fericire, am găsit un capac complet la un preț foarte bun și o să schimb tot capacul. Puțin mai multă muncă, dar mai puțin complicat... M-am obișnuit deja cu noul capac... dar dacă cineva are o metodă de reglare, vă rog să o împărtășiți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48881 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: Reglarea arborelui cu came pentru Amarok 2.0 Biturbo
Bună ziua, reglarea arborilor se face cu o unealtă specială pe care cred că doar VW o are în acest moment. Este o bancă unde se sprijină cele două came și sunt blocate cu niște accesorii și de acolo se țin cu un suport și de acolo la capac și apoi capacul superior care are toate șuruburile și acel capac este bancă superioară.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48882 prin manual-mecanic
Bună ziua, reglarea arborilor se face cu o unealtă specială pe care cred că doar VW o are în acest moment. Este o bancă unde se sprijină cele două came și sunt blocate cu niște accesorii și de acolo se țin cu un suport și de acolo la capac și apoi capacul superior care are toate șuruburile și acel capac este bancă superioară.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48887 prin manual-mecanic
Contactați-mă. Facebook EFI ENGINEERING