Căutare MDM

Buletin

toyota prado 2007 5L-E defecțiune motor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47650 prin manual-mecanic
Defecțiune motor Toyota Prado 2007 5L-E Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, colegi, întrebarea mea este următoarea. Am un Prado din 2007 cu motor 5L-E. După ce am schimbat filtrele de ulei, aer și combustibil la câțiva kilometri după ce am ieșit din centrul de ungere, a început să se defecteze la 1500 rpm, are o săritură, scoate fum alb, iar dacă accelerez nu trece de 2500-3000 rpm, martorul luminos de verificare nu se aprinde. Conductele de combustibil și orificiile de ventilație ale rezervorului au fost deja verificate. Am încercat chiar să folosesc motorină direct la pompa de injecție, eliminând astfel filtrul în caz că era vorba de asta, dar rămâne la fel. Dacă cineva a avut această defecțiune, vă rog să mă ajutați, aș aprecia foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47653 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Defecțiune motor Toyota Prado 5L-E din 2007
Cred că problema e la pompa de injecție, trimite-o la testat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47659 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Defecțiune motor Toyota Prado 5L-E din 2007
Încearcă să aerisești injectoarele și să verifici mirosul de fum alb, fie că e motorină nearsă sau ulei ars... nu se poate să fi umplut prea mult ulei și asta să fie problema. Verifică nivelul. Nu e normal ca, dacă totul funcționa bine înainte de schimbarea combustibilului, pompa să fi ieșit din accelerație sau să fie defectă. Mult succes!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47716 prin manual-mecanic
Problema pe care ai putea-o avea este de două ori. Ar trebui să-mi spui ce model de pompă are, deoarece s-ar putea întâmpla ca dacă este DPCN să aibă o electrovalvă de avans care ar putea cauza această defecțiune, iar dacă este VE Bosch s-ar putea să-i lipsească presiunea de transfer, atunci avansul să nu fie complet și să fie deplasat în accelerație. Nu încerca să avansezi pompa pentru că dacă o faci, motorul ar rămâne avansat tot timpul și ar fi foarte zgomotos. Verifică ce pompă are și ți-aș putea spune ce poți face. Haa. Și în final ar trebui să verifici supapa EGR pentru a te asigura că nu funcționează defectuos. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47763 prin manual-mecanic
Bună ziua, părerea mea ar fi următoarea. Spui că s-a întâmplat asta la ieșirea de la centrul de ungere. Te-aș sfătui să întrebi ce tip de ulei pun, deoarece aceste vehicule moderne cauzează probleme din cauza utilizării unor uleiuri nerecomandate de producător (asta se datorează fumului alb). Săriturile. Verifică filtrul de combustibil dacă este cel specificat.