Căutare MDM

Buletin

Presiunea uleiului este marcată 0 la ralanti și 20 psi la accelerare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 săptămână #47596 prin manual-mecanic
Ei bine, prieteni, sper că mă puteți ajuta, repar motorul unui Chevy din 1992, toate metalele patului motorului și ale bielei au fost schimbate, cilindrii au fost rectificați și pistoanele și segmenții au fost schimbați, pompa de ulei a fost nouă și tot așa, adică blocul, arborele cotit și bielele au fost folosite doar, totul a fost înlocuit cu ceva nou, problema este următoarea, nu crește presiunea uleiului la ralanti, se aprinde martorul luminos de pe bord care arată ulei, pentru a încerca să o rezolvăm s-a schimbat uleiul cu altul, problema a persistat și s-a verificat întregul sistem electric care nu a avut probleme, dar martorul luminos de ulei tot se aprindea, am măsurat presiunea uleiului la cuplajul filtrului de ulei, care marca „0” decât dacă îl accelerezi și acolo avea deja presiune dar foarte puțină la 20 psi ...... Am citit în manuale ... îmi spune filtru înfundat și rulmenți ai arborelui cu came slăbiți, arborele cu came este încorporat în culatin după cum se vede în fotografie ... ce soluții îmi dați?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 săptămână #47597 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema Presiunea uleiului este 0 la ralanti și 20 psi la accelerare
Salut Loumog, pierderea de presiune în acest caz „ar putea” fi din cauza grosimii incorecte a lagărelor principale, ceea ce provoacă o scurgere, deci nu se pompează suficientă presiune către chiulasă. Ar trebui să știi unde măsori presiunea. O altă posibilitate este ca supapa de siguranță a pompei să fie deschisă din cauza resturilor, sau conexiunea pompă-bloc sau garnitura în sine să fie slăbită (nu a fost strânsă din cauza neglijenței). Spune-ne. Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.