Căutare MDM

Buletin

Cabluri electrice distribuitor benzină Mazda B2600

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 săptămâni #47542 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de ajutor vă rog, puteți să-mi spuneți cum se conectează cablurile sau culorile distribuitorului de alimentare al unei Mazda B2600... Am căutat nenumărate scheme, videoclipuri, imagini și încă nu am reușit să găsesc culoarea conexiunii cablului... Sunt 4 cabluri, este mufa care merge la distribuitor... Apreciez sincer ajutorul dumneavoastră... Mulțumesc... :P ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 săptămâni #47545 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Cabluri electrice pentru distribuitorul de benzină Mazda B2600
Dacă te referi la cele 4 care merg la distribuitor, uitându-te la fișa tehnică a cablului (deconectat din față) arată așa: GALBEN cu dungă, ROZ, ALBASTRU cu dungă GALBENĂ, NEGRU, schema îl arată așa:
Y/L..P..B/Y..B, cum am spus, se referă la conectorul în sine, văzut din față, deci montat pe distribuitor va fi invers. Sper să se potrivească culorile, deoarece se spune că sunt diferite. Cu respect!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.