Căutare MDM

Buletin

dezumflați șurubul chiulasei Citroen Xantia

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47504 prin manual-mecanic
șurub chiulasă decuplare Citroen Xantia Publicat de manual-mecanica
Mă puteți ajuta, vă rog, să aflu dacă există vreun mister legat de
șuruburile chiulasei unui Citroen Xantia pentru a o scoate, deoarece cheia s-a rupt când am încercat să le slăbesc... Aștept răspunsul dumneavoastră, vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47505 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema demontării șurubului chiulasei de la Citroen Xantia.
Slăbiți șuruburile începând din exterior spre centru în ordine spiralată, 1/2 de tură, și continuați până când se slăbesc (asta pentru a evita deformarea chiulasei) cu motorul rece. Folosiți o cheie bună de la o marcă recunoscută; CALITATE deoarece acestea au de obicei un cuplu bun, iar utilizarea unei chei tubulare pentru efect de levier vă va costa mai puțin. (O cheie de calitate inferioară poate cauza doar probleme: deformarea capului șurubului, ruperea acestuia și provocarea de a vă „lovi” etc.) Cu stimă!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47822 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema demontării șurubului chiulasei de la Citroen Xantia.
Mulțumesc, le-am slăbit lovindu-le în direcția unui güiro, ținându-le în tensiune cu cheia.