Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU SĂGEATA BOCAR 2 LA GOLF 88

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 3 săptămâni #47463 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou pe forum. Am o problemă cu Golf-ul meu 88. Am spălat recent carburatorul și zmeul era complet închis. L-am lăsat așa cum trebuie, adică oprit, iar acum mașina nu mai trage bine. În curse, parcă se blochează când accelerează în treapta a doua în loc să meargă mai repede, se oprește și se oprește, și trebuie să accelerez și să accelerez încontinuu pentru ca să tragă cum ar trebui în mod normal, și trage bine doar dimineața, adică prima dată când îl folosesc toată ziua, funcționează bine, cam 10 minute mai târziu începe să facă același lucru. Vă rog, cineva să mă ajute.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 3 săptămâni #47469 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe această temă: PROBLEMĂ CU BRAȚUL DE SUSȚINERE BOCAR 2 LA GOLF 88
Prietene, ai verificat deja plutitorul carburatorului ca să te asiguri că e reglat corect, deoarece s-ar putea să intre prea mult combustibil și de aceea se îneacă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.