Căutare MDM

Buletin

Al doilea cilindru mort al Toyota Tercel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 lună - Acum 11 ani și 1 lună #47293 prin manual-mecanic
Al doilea cilindru mort pentru Toyota Tercel Publicat de manual-mecanica
Salut, salutări tuturor de pe forum... Am un Toyota Tercel 2e căruia i s-a ars cureaua de distribuție... am coborât chiulasa, am schimbat supapele deteriorate, am schimbat garniturile supapelor și l-am reasamblat, dar acum același cilindru care s-a stricat nu mai funcționează, am verificat bujiile, cablurile și funcționează și este curent în bujie dar cilindrul este mort... motorul funcționează pe trei cilindri, când funcționează se face măsurarea și acel cilindru este cel care nu se schimbă... cineva să mă ajute dacă știți care este problema... salutări
Ultima editare: acum 11 ani și 1 lună de către . Motiv: greșeală de ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 lună #47300 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema celui de-al doilea cilindru mort al unui Toyota Tercel
Presupun că au verificat distribuția (am înțeles că motorul ăsta are 12).

Ar trebui să verifici compresia în cilindrul respectiv ca să te asiguri că nu e mică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 lună #47394 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema celui de-al doilea cilindru mort al unui Toyota Tercel
Acum sunt 2 cilindri morți, al 2-lea și al 3-lea, iar cel mai rău lucru este că motorul are segmenți. Am crezut că e o problemă cu segmenții, dar nu este. Ce ar putea fi?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 lună #47396 prin manual-mecanic
Încearcă să vezi dacă compresia se transferă de la un cilindru la altul prin injectarea de aer sub presiune prin orificiul bujiei cu supapele închise. Asta îți va spune dacă chiulasa este deformată, motiv pentru care cilindrii 2 și 3 nu funcționează. Cu stimă!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 1 lună #47413 prin manual-mecanic
Este cu fasole, au rectificat chiulasa, iar cuplul șuruburilor este corect, dacă da măsoară compresia dacă nu există atunci adaugă ulei în cilindru și testează din nou, dacă crește ca prin magie sunt probleme cu segmenții.