Căutare MDM

Buletin

Eșec 4x4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47161 prin manual-mecanic
Defecțiune 4x4 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou pe forum și în primul rând, vă mulțumesc pentru ajutor. Am un Kia Sportage 4WD 140 CP 2.0 din 2006. Am avut o coliziune acum câteva luni, o coliziune frontală, și s-a aprins martorul luminos 4x4. Când activez transmisia, nu se cuplează pentru că nu cuplează cuplajul tipic. Știe cineva ce probleme tipice cauzează acestea de obicei? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47186 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema defecțiunii la un vehicul 4x4
Salut prieteni, dacă Kia voastră este versiunea care comută pe modul 4x4 cu un buton (electronic), e aproape sigur că motorul care o comută s-a blocat sau cablajul s-a deconectat/a intrat în scurtcircuit. E foarte simplu: băgați-vă sub mașină și veți vedea că cutia de transfer, care este atașată în spatele transmisiei, are un motor electric foarte asemănător cu cel care acționează geamurile. Verificați conectorul; s-ar putea să fie tăiat un fir. Dacă nu, puteți scoate motorul electric în siguranță; nu va ieși nimic brusc. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 luni #49143 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema defecțiunii la un vehicul 4x4
Mulțumesc, omule, și scuze, a trecut ceva timp de când am mai venit pe aici, tot am problema, o să mă uit și te anunț.