Salut tuturor, am un Perkins 4 montat pe o camionetă Ford F-100. L-am cumpărat crezând că are o supapă proastă din cauza unei defecțiuni la reglare. Apoi l-am dus la mecanic și mi-a spus că este o duză. Ca măsură de precauție, au schimbat toate cele 4 duze și nicio îmbunătățire. Distribuția pompei a fost modificată și același lucru s-a întâmplat. Evident, au fost schimbate și toate filtrele. S-a verificat și bujia incandescentă pentru a se asigura că nu are scurgeri și nimic. Jocul supapelor a fost verificat și era în regulă. Am fost deja la doi mecanici și mai mulți mecanici și niciun răspuns concret. Sunt mecanic, așa că probabil îmi scapă ceva, motiv pentru care întreb și alți colegi. Acum singurul lucru care mi-a mai rămas de făcut este să scot capacul și să verific supapele, dar toată lumea este de acord că este o lucrare inutilă. Totuși, cred că este singurul lucru care mi-a mai rămas de făcut. De menționat că la cald, defecțiunea este aproape imperceptibilă. Fac apel la voi toți să vedeți dacă îmi puteți da o idee. Mulțumesc.