Căutare MDM

Buletin

fum de la joja de ulei

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47039 prin manual-mecanic
Fum de la joja de ulei Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Optra Motor Design din 2008. L-am cumpărat cu motorul avariat și l-am verificat. După 4 luni, a început să scoată fum de unde se află joja de ulei de motor. După aproximativ 9 luni, a început să consume ulei. După 12 luni, deja scotea fum de la evacuare. Așa că am refăcut motorul, am schimbat mecanica și am mers la un service auto. Se pare că a trecut doar o lună și deja scoate din nou fum de unde se măsoară uleiul. Nu știu ce este, deoarece camera a fost reconstruită, supape noi, ghidaje noi, capace noi, motorul a fost montat în manșon și acum este standard, cu segmenți Mahled noi. De data aceasta, am pus ulei mineral, deoarece, cu problemele din Venezuela, nu există semisintetic. Vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47040 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul fumului de la joja de ulei
Salut Siubher, verifică compresia și vezi. Presupun că știi că toate motoarele au o anumită „suflare” din cauza pompării pistonului. Dar dacă e prea multă, probabil e o problemă cu potrivirea pistonului-cămășii. Chiar dacă îți spun că e așezat și e standard, nu poți avea încredere deplină în ceea ce îți spun, și așa poți fi sigur. Apoi, mai e supapa PCV, care nu e blocată și nu permite vaporilor de ulei să se reabsorbă în motor prin admisie. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47051 prin manual-mecanic
Mulțumesc Ismael, o să iau asta în considerare. Am schimbat PCV-ul imediat ce a început problema, pentru orice eventualitate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 11 luni #47056 prin manual-mecanic
Ei bine, poate nu e vorba exact de repararea motorului sau de șlefuirea acestuia, ci de altceva. Spune-mi modelul motorului diesel sau pe benzină ca să-ți dau un diagnostic mai precis. Pa.