Căutare MDM

Buletin

Am o problemă cu vehiculul meu

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46973 prin manual-mecanic
Am o problemă cu vehiculul meu. Publicat de manual-mecanica
Am un Ford Ranger din '98 și servodirecția face mult zgomot. Aș vrea să știu dacă mă poate ajuta cineva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46975 prin manual-mecanic
Răspunsul unui mecanic manual pe tema unei probleme cu vehiculul meu
Bună ziua. Zgomotele din sistemul de servodirecție hidraulică pot avea diverse cauze, cele mai frecvente fiind cavitația (datorată pătrunderii aerului în conducta de aspirație a pompei, fie dintr-o clemă slăbită, fie dintr-un furtun deteriorat), nivelul scăzut al uleiului sau, în cel mai rău caz, deteriorarea pieselor interne ale pompei.
În primele două cazuri, problema se rezolvă prin corectarea problemei. În al treilea caz, pompa trebuie reparată sau înlocuită, iar sistemul trebuie clătit pentru a îndepărta orice reziduuri care s-ar fi putut deplasa prin fluidul hidraulic și ar putea afecta alte componente.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46983 prin manual-mecanic
Răspunsul unui mecanic manual pe tema unei probleme cu vehiculul meu
Zgomotele de direcție sunt de obicei cauzate de nivelul scăzut de ulei, iar dacă nu, de pompă. Acum verificați mai întâi cureaua; poate că este pur și simplu prea slăbită.