Căutare MDM

Buletin

Defecțiuni ale calculatorului Ford Mondeo 95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46693 prin manual-mecanic
Defecțiuni calculator Ford Mondeo 95 - Publicat de manual-mecanica
Salut, numele meu este Maxi și sunt nesigur ce să fac...
Mi s-a oferit un Mondeo din 1995. Mașina este în stare excelentă, iar motorul funcționează perfect... Problema este cu computerul (cred). Aproape toate funcțiile funcționează, cu excepția aerului condiționat, a pilotului automat și a butoanelor de pe volan...
Ca să fiu sincer, nu știu nimic despre mașini. Aceasta ar fi prima mea mașină și chiar am nevoie de sfaturi de la cineva care se pricepe la mașini.
Tipul mi-o vinde cu 24.000 de dolari. Mulți oameni mi-au spus că este o mașină bună și o oportunitate bună, dar altcineva care pretinde că știe ceva a spus că dacă TOATE funcțiile nu funcționează, nu merită să o cumpăr, pentru că repararea computerului este o adevărată bătaie de cap...
Poate cineva să-mi dea un sfat? MULȚUMESC MULTE!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46762 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema defecțiunilor computerului la un Ford Mondeo din 1995
Comenzile de pe volan și aerul condiționat nu au legătură directă cu computerul. Indiferent, dacă nimic de pe volan nu funcționează, cel mai probabil este o problemă cu cablajul, nu cu computerul în sine. Totuși, dacă totul funcționează perfect și prețul este corect, nu văd o problemă în a-l cumpăra, deoarece mașinile second-hand au întotdeauna probleme minore. În plus, dacă nu veți folosi comenzile de pe volan, atunci acestea sunt inutile. Ca să știm cât de scumpă ar fi reparația, ar trebui să o vedem. Poate că nu este complicată, dar pentru a o diagnostica, ar trebui să o vedem.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.