Căutare MDM

Buletin

Problemă de temperatură la Toyota Corolla 92

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46641 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am o problemă cu un Toyota Corolla 4af-e din 92, ventilatorul a fost schimbat, termostatul a fost scos și ventilatorul a fost conectat direct și pompa de apă, am schimbat chiulasa, totul a fost făcut înainte de montare dar tot mă deranjează... când funcționează fără A/C temperatura rămâne la jumătate dar când se folosește A/C temperatura merge peste jumătate ajungând aproape de H, nu știu ce altceva să fac sau ce altă problemă mai există,,,, aș aprecia ajutorul vostru deoarece am primit un alt Corolla cu aceeași problemă doar că acesta are carburator... Salut tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46658 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema unei probleme de temperatură la un Toyota Corolla din 1992.
Poate ai aer în sistemul de aer condiționat, tot e ciudat pentru că singura legătură cu aerul condiționat și sistemul de aer este un radiator suplimentar pe care îl are, dar dacă te deranjează doar când funcționează, aceea trebuie să fie problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.