Căutare MDM

Buletin

Evaporatorul de aer condiționat Toyota Echo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46461 prin manual-mecanic
Evaporator aer condiționat Toyota Echo Publicat de manual-mecanica
Salutări, sunt nou pe acest forum. Aș dori să știu despre o problemă pe care o am cu evaporatorul la un Toyota Echo din 2000. Trebuie să-l duc la o verificare pentru că s-a oprit din răcit. Mi-au spus că era de la evaporator, care era pe panou. L-am demontat, dar nu l-am putut vedea. Aș vrea să știu dacă cineva știe cum se demontează evaporatorul sau are o schemă, o diagramă sau un manual pe care l-aș putea face eu însumi. Aș aprecia foarte mult. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46472 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la evaporatorului de aer condiționat de la Toyota Echo
Vaporizatorul de la aerul condiționat. Nu știu cum se numește evaporator, pentru că, din câte știu eu, și nu sunt expert în aer condiționat, ai pompa afară, acumulatorul, țevile și radiatorul. Înăuntru, uneori, este un fel de radiator intern și nimic altceva. Din câte știu eu, în orice caz, manualul de service pentru Toyota Eco sau Yaris este la secțiunea de manuale. Dacă nu apare ca Eco, caută-l după motor, dacă este 1NZ sau 2NZ, știi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.