Căutare MDM

Buletin

Bună ziua: Am un Kia Frontier cu motor de 2.5 plus.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46449 prin manual-mecanic
Are următoarea problemă: pierde putere și scoate fum negru. Injectoarele și furtunurile intercoolerului au fost verificate, iar turbocompresorul a fost înlocuit, iar problema rămâne aceeași. Vă rog să mă ajutați. Este din 2010.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46451 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Bună ziua: Am un Kia Frontier cu motor de 2.5 plus.
Ar trebui să faci o diagnoză pentru a vedea dacă afișează vreun cod de eroare. Debitmetrul sau senzorul de presiune atmosferică (din ECU) ar putea fi defect, sau ar putea fi o problemă cu pompa de motorină (regulatorul de debit) sau cu rampa de injecție (senzorul de presiune a combustibilului)....nu există nicio îndoială că „arde prost” din ceea ce spui despre fumul negru și lipsa de putere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46471 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Bună ziua: Am un Kia Frontier cu motor de 2.5 plus.
Uite, am văzut mai multe Kia-uri pe benzină de 2.5 nu din anul ăla, dar dacă ai verificat deja reglajele și avansul pompei și totul e ok, deconectează furtunul de aer de la supapa de aer și primește mai mult aer și oprește fumul, cel puțin la mine a funcționat.