Căutare MDM

Buletin

Bună ziua: Am un Kia Frontier cu motor de 2.5 plus.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46449 prin manual-mecanic
Bună ziua: Am un Kia Frontier 2.5 Plus. Publicat de manual-mecanica
Are următoarea problemă: pierde putere și scoate fum negru. Injectoarele și furtunurile intercoolerului au fost verificate, iar turbocompresorul a fost înlocuit, iar problema rămâne aceeași. Vă rog să mă ajutați. Este din 2010.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46451 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe această temă: salut: Am un motor Kia Frontier 2.5 Plus.
Ar trebui să rulezi o diagnosticare pentru a vedea dacă generează vreun cod de eroare. Senzorul de debit masic, senzorul de presiune atmosferică (din ECU) sau o problemă cu pompa de combustibil (regulatorul de debit) sau cu șina de combustibil (senzorul de presiune a combustibilului) ar putea fi defecte. Nu există nicio îndoială că „arde prost” din cauza a ceea ce ai spus despre fumul negru și lipsa de putere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46471 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe această temă: salut: Am un motor Kia Frontier 2.5 Plus.
Uite, am văzut mai multe Kia diesel 2.5, nu din anul ăla, dar dacă ai verificat deja distribuția și avansul pompei și totul e în regulă, deconectează furtunul de aer de la supapa de aer și va alimenta mai mult combustibil și va reduce fumul. Cel puțin la mine a funcționat.