Căutare MDM

Buletin

SEAT IBIZA 97-PIERDERE DE APĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46434 prin manual-mecanic
SEAT IBIZA 97 - SCURGERE DE APĂ Publicat de manual-mecanica
Bună...

Am nevoie de ajutor și sunt lipsit de experiență... Astăzi mă întorceam de undeva și când am ajuns să parchez mașina am auzit o explozie și toată apa de răcire s-a golit... Aș vrea să știu care ar putea fi problema, deoarece apa curge pe dedesubt, în spate, și am verificat toate furtunurile și sunt în regulă...

Cu cele mai bune gânduri...

Sper că mă puteți ajuta...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46435 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema SEAT IBIZA 97 - PIERDERE DE APĂ
Dacă furtunurile sunt în regulă, ar putea fi un violoncel cu apă, dar dacă a sunat ca o explozie, ar putea fi un furtun pe care nu îl poți vedea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46444 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema SEAT IBIZA 97 - PIERDERE DE APĂ
Este foarte frecvent ca la aceste motoare să se spargă termostatul (de obicei este din plastic și pur și simplu se defectează...). Când se întâmplă asta, se acumulează atât de multă presiune încât începe să se elibereze prin lateralul rezervorului (de fapt, se eliberează prin capac). Dar explozia, așa cum subliniază pe bună dreptate Kikemec, se datorează de obicei unui furtun spart. Spui că sunt în regulă, așa că verifică termostatul. Și ca sfat, nu conduce așa sau vei ajunge măcar cu o garnitură de chiulasă arsă. Noroc!