Căutare MDM

Buletin

SEAT IBIZA 97-PIERDERE DE APĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46434 prin manual-mecanic
SEAT IBIZA 97 - PIERDERE DE APĂ Publicat de manual-mecanica
BUNĂ...

AM NEVOIE DE AJUTOR ȘI N-AM EXPERIENȚĂ... ASTĂZI VENEAM DE UNDEVA ȘI CÂND VREAU SĂ PARCHEZ MAȘINA AM AUZIT O EXPLOZIE ȘI TOATĂ APA DE RĂCIRE S-A GOLTIT... AȘ VREA SĂ ȘTIU CARE ESTE PROBLEMA, DEOARECE APA IEȘE PE SUB SPATE ȘI AM VERIFICAT TOATE FURTUNURILE ȘI AU FOST BINE...

SALUTĂRI... SPER ÎN

AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46435 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema SEAT IBIZA 97 - PIERDERE DE APĂ
Dacă furtunurile sunt în regulă, ar putea fi o conductă de apă, dar dacă sună ca o explozie, ar putea fi un furtun pe care nu îl vezi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46444 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema SEAT IBIZA 97 - PIERDERE DE APĂ
Este foarte frecvent la aceste mașini să se găsească termostatul stricat (de obicei este făcut din plastic și are scurgeri...). Când se întâmplă asta, se acumulează atât de multă presiune încât începe să se elibereze prin lateralul cilindrului sferic (de fapt, se eliberează prin capac). Dar explozia, așa cum subliniază pe bună dreptate prietenul nostru Kikemec, se datorează de obicei unui furtun spart. Spui că sunt în regulă, așa că verifică termostatul. Ca sfat, nu conduce așa sau cel puțin vei avea o defecțiune la garnitura chiulasei. Noroc!