Căutare MDM

Buletin

Motorul Isuzu 4DZ1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46431 prin manual-mecanic
Motor Isuzu 4DZ1 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, întreb dacă s-a mai întâmplat cuiva asta. Mi-au adus un LUV și pistoanele din pistoane s-au blocat sau s-au blocat. Motorul are câțiva kilometri. Încă nu am găsit cauza. Aveți sugestii?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46441 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema motorului Isuzu 4DZ1
Salut Henry, spui că are puțini km...câți? Dacă e foarte puțin, mă face să mă întreb dacă nu e defect de fabricație (mă mir că Isuzu dă greș la asta...), toleranță foarte strânsă a bolțului pistonului, problemă cu materialul sau revenirea sau prelucrarea acestei piese, problemă cu biela sau cu rulmentul/bucșa acesteia, adică e ciudat că s-a întâmplat la toate pistoanele și ar fi rău să ne gândim că bielele nu au burghiul intern pentru a unge bolțul pistonului, că dacă ar fi fost lipsă de ungere, s-ar fi pierdut arborele cotit, biela, turbocompresorul, arborele culbutorului etc. bucșele... apoi, de asemenea, că acest motor nu a fost deschis sau reparat anterior și au fost asamblate greșit... sper că m-am explicat. Salutări!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46469 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema motorului Isuzu 4DZ1
Nu înțeleg exact cum s-au blocat bolțurile pistonului? Vorbești despre bolțurile lagărului bielei?