Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de ajutor cu un Isuzu Rodeo din '99.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46278 prin manual-mecanic
Am nevoie de ajutor cu Isuzu Rodeo din '99. Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața:
Am un Isuzu Rodeo din 1999 care are o scurgere de ulei în partea din față a motorului. Am căutat și nu am găsit de unde provine scurgerea de ulei.
Poate cineva să-mi dea o părere?

Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46279 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul „ Am nevoie de ajutor cu Isuzu Rodeo din '99”.
Ai verificat etanșarea fuliei arborelui cotit? Fii specific în ceea ce privește sursa scurgerii; ar putea fi în mai multe locuri. Spală bine zona și vezi de unde curge. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46280 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul „ Am nevoie de ajutor cu Isuzu Rodeo din '99”.
Mi se pare că vine de sus, de la motor, în jos.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni - Acum 11 ani și 5 luni #46290 prin manual-mecanic
Salutări, te rog să specifici modelul motorului ca să te putem ghida mai bine. Este un motor cu 4 sau 6 cilindri, sau un turbo cu 4 cilindri? La cel cu 6 cilindri, trebuie să fii atent la garniturile din camere; acestea tind să curgă atunci când cauciucul lor se întărește. Sunt situate în spatele capacului curelei. La 6vd1, există 4 garnituri în fiecare cameră: două în față și două în spate. La 6vd1, există 2 garnituri, una în față și una în spate.
Ultima editare: acum 11 ani și 5 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46313 prin manual-mecanic
Verificați garniturile curelei de distribuție, precum și garnitura capacului supapelor.