Căutare MDM

Buletin

Demontați GPS-ul de la Seat Leon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4084 prin manual-mecanic
Demontarea GPS-ului Seat Leon Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

am un Seat Leon 1.9 TDI din 2000 echipat cu GPS original. Schimbătorul de CD-uri nu funcționează și GPS-ul are probleme. Soluție: îl demontez și instalez un sistem stereo auto cu MP3, Bluetooth și USB și un torpedo mic pentru a masca orificiul rămas, deoarece trec de la un 2-DIN la unul 1-DIN.

Îmi puteți spune pașii pentru a demonta GPS-ul?

Mulțumesc și vă mulțumesc cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4087 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea GPS-ului Seat Leon
Da.
Găsește un profesionist și roagă-l să-ți configureze totul...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4088 prin manual-mecanic
Salut Rekoveko. Ți-a luat mult timp să ajungi la concluzia asta sau ești atât de miop încât nu vii decât cu soluția asta? Puțină mai multă seriozitate, omule! Când cineva cere acest tip de ajutor, este pentru a se descurca singur, și cum există manuale de mecanică foarte bine explicate, am cerut doar unul dintre ele.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4272 prin manual-mecanic
Concluzia este cea mai rapidă și clară pe care o pot da cuiva care habar n-are cum funcționează un sistem GPS și vrea să demonteze și să asambleze altul. Din experiența mea și a altora, aceste treburi ajung întotdeauna în atelier cu toate cablurile tăiate și încurcate, o problemă pentru electromecanicul care trebuie să-l asambleze și mai mulți bani pentru client. Și apropo, nu există niciun manual care să explice cum se face.
Dar, din moment ce ești îndrăzneț sau bogat, iată:

Pentru a demonta GPS-ul lui Leon, ai nevoie de patru chei speciale pentru radiourile auto Seat. Și cele de la Ford funcționează.
Introdu cheile în orificii, două sus și două jos, și trage.
După ce sunt scoase, deconectează conectorii din spate de la GPS.
În funcție de radioul pe care îl instalezi, se pare că nu este instalat din fabrică. Va trebui să scoți linia CAN pentru a evita interferențele și defecțiunile electrice ale sistemului de confort. Acest lucru se face prin introducerea unei rezistențe de 60 de ohmi.
Seat vinde un adaptor pentru a potrivi un sistem stereo auto în spațiul din consola centrală. Este cea mai bună opțiune dacă nu vrei o treabă ratată.
Acum, instalează noul sistem stereo, conectează conectorii la locul lor. Dacă nu sunt identici, cumpără un adaptor și nu tăia niciun fir; fiecare fir tăiat este o problemă.

Spune-ne cum merge...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4274 prin manual-mecanic
Bună Rekoveko. Din moment ce nu sunt bogat, probabil sunt puțin îndrăzneț. L-am instalat deja înainte să-mi trimiți sfatul. În orice caz, îți mulțumesc foarte mult.

Totul este în regulă. Cu cele mai bune urări.