Căutare MDM

Buletin

Releu de semnalizare Fiat Scudo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #46223 prin manual-mecanic
Releu de semnalizare Fiat Scudo - Publicat de manual-mecanica
Salut! Tocmai am cumpărat un Fiat Scudo 2.0 JTD din 2005, second-hand. În ultimele zile, semnalizatoarele și luminile de avarie nu au funcționat. Funcționează intermitent o vreme, apoi se opresc.
Mi s-a spus că ar putea fi releul, dar chiar dacă am localizat cutia releelor, manualul de utilizare nu arată care releu este pentru semnalizatoarele. Știe cineva? Există un manual de service pentru dubă? Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #46256 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema releului de semnalizare Fiat Scudo
Salut, nu cauți un releu, ci semnalizatorul de direcție, care se află în cutia de siguranțe. Dacă nu știi cum arată, trebuie să pui semnalizatorul sau lumina de avarie în funcțiune, iar cutia mică care face clic este semnalizatorul. Dacă nu funcționează, atinge-l ușor și ar trebui să înceapă să clipească. De obicei, din cauza utilizării intense, lipitura se desprinde, dar cel mai bine este să o înlocuiești. Mult succes, sper că te ajută...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #46257 prin manual-mecanic

El a scris: Salut, nu cauți un releu, ci semnalizatorul de direcție, care se află în cutia de siguranțe. Dacă nu știi cum arată, trebuie să faci semnalizatorul sau lumina de avarie să funcționeze, iar cutia mică care face clic este semnalizatorul. Dacă nu funcționează, atinge-l ușor și va începe să clipească. De obicei, din cauza utilizării intense, lipitura se desprinde, dar este mai bine să o înlocuiești. Mult succes, sper că te ajută...

Îmi pare rău, dar dacă e un Fiat, unitatea de semnalizare s-ar putea să fie în comutatorul farurilor, iar pentru a o accesa va trebui să scoți capacul. :p

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #46274 prin manual-mecanic
Vezi dacă se aprinde în vreun moment și urmărește zgomotul pe care îl face, pentru că am întâlnit Fiat-uri unde semnalizarea este pe același buton ca alarma pentru pisici și am petrecut ore întregi căutând chestia asta nenorocită, hahaha. Dacă tot face zgomot, continuă să cauți. E relativ ușor de identificat dacă e o semnalizare normală; are trei pini, spre deosebire de relee care au patru sau cinci.