Căutare MDM

Buletin

Releu de semnalizare Fiat Scudo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46223 prin manual-mecanic
Releu de semnalizare Fiat Scudo Publicat de manual-mecanica
Bună! Tocmai am cumpărat un Fiat Scudo 2.0 JTD din 2005, la mâna a doua. De câteva zile, semnalizatoarele și luminile de avarie nu mai funcționează. Ocazional, funcționează o perioadă, apoi se opresc.
Mi s-a spus că ar putea fi releul, dar, deși am găsit cutia releului, manualul de utilizare nu arată care corespunde semnalizatorului. Cunoaște cineva vreun manual de service pentru dubă? Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46256 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Releu de semnalizare Fiat Scudo
Salut, nu e releu, ce cauți e semnalizatorul intermitent și se află în cutia de siguranțe. Dacă nu știi cum funcționează, trebuie să faci semnalizatorul să funcționeze. Ah, hazardul și cutiuța care scoate un sunet e și dacă nu funcționează, doar apasă-o și va începe să clipească. De obicei, din cauza lucrului pe care îl are, se desprinde lipitura, dar e mai bine să o schimbi. Mult succes, sper că te-am ajutat cumva...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46257 prin manual-mecanic

a scris: Bună ziua, nu este un releu. Ceea ce cauți este semnalizatorul intermitent și se află în cutia de siguranțe. Dacă nu știi cum funcționează, trebuie să faci semnalizatorul să funcționeze. Ah, pericolul și cutiuța care scoate un sunet este asta. Dacă nu funcționează, doar apasă-l și va începe să clipească. De obicei, din cauza lucrărilor pe care le are, lipitura se desprinde, dar este mai bine să o schimbi. Mult succes, sper că te-am ajutat cumva...

Îmi pare rău, dacă e un Fiat, semnalizatorul s-ar putea să fie în comanda luminilor și pentru asta trebuie să scoți capacul care îl acoperă. :p

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46274 prin manual-mecanic
Vezi dacă se aprinde la un moment dat, zgomotul pe care îl generează continuă, pentru că am descoperit la Fiat că blițul e același buton ca și la pisici și am stat ore întregi căutând nenorocitul ăsta hahaha, dacă tot scoate un sunet, urmărește-l, e relativ ușor de identificat dacă e un bliț normal are trei picioare spre deosebire de releele care au 4 sau 5