Căutare MDM

Buletin

Plăcuțe de frână Eclipse 98

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46217 prin manual-mecanic
Plăcuțe de frână Eclipse 98 Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața, am un Mitsubishi Eclipse din '98 și aș dori să instalez plăcuțe de frână de competiție. Problema este că dealerul trebuie să știe dimensiunile originale ale plăcuțelor (înălțime, lățime și grosime), iar eu nu găsesc aceste informații nicăieri. Presupun că aceste informații sunt în manual sau pot fi găsite după numărul de șasiu, dar nu găsesc manualul Eclipse pentru modelele din '97/98/99 nicăieri. Dacă cineva cunoaște aceste informații sau le are, ar fi de mare ajutor. Cu cele mai bune gânduri și vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46366 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Plăcuțe de frână Eclipse 98
Cel mai bun și mai ușor lucru pe care îl poți face este să scoți o plăcuță de frână și să o iei cu tine. Nu este mult de lucru în acest sens. Dimensiunile plăcuțelor nu vor fi afișate în manual. Dacă nu, mergi la un service de frâne și roagă-i să verifice catalogul. Dar fii atent; uneori forma plăcuței se schimbă în același an, așa că cel mai bine este să o scoți și să o iei cu tine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 5 luni #46390 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Plăcuțe de frână Eclipse 98
Cum spune prietenul meu Kikemec, scoate-le, dar eu le așez pe o foaie de hârtie și copiez forma (atât plăcuțele exterioare, cât și cele opuse ale aceleiași frâne) și apoi le reasamblez. Apoi conduc cu copia pe hârtie ca să iau cele noi. Noroc!