Căutare MDM

Buletin

Detaliu al modelului Honda Civic STD din 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni - Acum 11 ani și 6 luni #46029 prin manual-mecanic
Salut prieteni, încântat de revedere. Vă scriu pentru câteva îndrumări cu privire la un detaliu pe care l-am observat recent la Honda Civic-ul meu din 2002, cutie manuală, motor 1.7 VTEC OHV.
În ultima săptămână am observat ceva ciudat la accelerarea bruscă, de obicei din treapta a doua încolo, ca și cum ar împinge normal și simte că pierde din putere imediat după, împinge din nou rapid ca și cum ar fi activat un boost (turbo) pe care nu îl are.
Motorul funcționează perfect, filtrul de aer nu are prea mult timp pentru a fi schimbat (și l-am curățat), serviciul de schimbare a filtrului (benzină, aer, ulei), bujii, uleiul nu are mai mult de 20.000 km, ceea ce am și făcut, manualul de utilizare spune că este la fiecare 40.000 km.
Sper că mă puteți îndruma să detectez sursa acestei defecțiuni, vă mulțumesc foarte mult.:side:
Ultima editare: acum 11 ani și 6 luni de către . Motiv: Am scris Afară în loc de forțat

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #46031 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă: Detaliu în funcționare Honda Civic Std 2002
Problema este în toate treptele de viteză sau doar în a doua? Ar putea fi orice, de la o evacuare înfundată la o problemă cu debitmetrul, un furtun de aer sau o bobină defectă. Puțin mai multe detalii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.