Căutare MDM

Buletin

Problemă cu convertorul catalitic la un Nissan Tsuru din '99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4068 prin manual-mecanic
Bună ziua, dragă/ă, am un Nissan Tsuru din 99, care are un convertor catalitic în conducta de eșapament, vreau să știu dacă există vreo modalitate de a detecta dacă convertorul catalitic își îndeplinește funcția, deoarece atunci când folosesc această mașină, când o opresc începe să miroasă ușor a benzină, am verificat deja furtunurile, capacul rezervorului și rezervorul și nu există scurgeri și am văzut că există o supraîncălzire a motorului când mașina este în mișcare și în loc să scadă temperatura începe să crească până la maximum 3/4.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4073 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu catalizatorul la un Nissan Tsuru din '99
Pentru a verifica acest lucru, trebuie să utilizați contorul de gaze de eșapament. În condiții optime, acesta ar trebui să arate:
- CO: 0%
- HC: - 100 ppm
- O2: peste 0%
- CO2: 14-15%.

Măsurarea dioxidului de carbon vă oferă performanța optimă a convertorului catalitic; aceasta ar trebui să fie în jur de 14-15%, cu condiția ca restul măsurătorilor să fie corecte.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.