Căutare MDM

Buletin

demontați carcasa radioului Peugeot 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4066 prin manual-mecanic
Am nevoie de cineva care să mă ajute să demontez carcasa de la Peugeot 206 pentru a schimba radioul. Cu stimă, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6141 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea carcasei radioului Peugeot 206
Bună ziua.

Scoaterea radioului de la 206 este simplă, trebuie doar să introduceți un tip de fir rigid în fiecare dintre găurile din fiecare colț și acestea vor elibera blocajele. Dacă faceți un mic cârlig pe unul dintre fire, îl puteți trage. Sper că vă ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6152 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea carcasei radioului Peugeot 206
Îmi imaginez că pentru a demonta radioul ai nevoie de chei de tip „U”, cum spune tipul „davidmanual”, poți introduce un fel de sârmă. Îți recomand să folosești piciorușele unor ochelari vechi și să le îndoi în formă de „U” și apoi să introduci câte un vârf în fiecare orificiu al radioului în același timp, asta va elibera încuietorile și vei putea extrage radioul. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6164 prin manual-mecanic
Cred că înțeleg ce spui, ce vrei este să scoți toată piesa centrală ca să lucrezi în liniște și mai atent, corect, ok, partea de sus unde merge ceasul este doar încorporată, nu are șuruburi, ridic-o din spate, lângă parbriz și glis-o ușor înapoi pentru că are două picioare care se agață prin glisare, când scoți asta vei găsi două șuruburi cu cap torx 25 sau 30 în funcție, în jos are doar cleme la fel ca partea de sus, ai grijă la cablurile radioului, dacă vreun pozitiv intră în contact cu masa, se vor deschide scântei și vei arde o siguranță galbenă de 20 de amperi, care este folosită pentru demaror. Am uitat ca firul galben și roșu de la cablurile vehiculului să meargă împreună cu cel roșu de la radio,