Căutare MDM

Buletin

Chevy care împrăștie apă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45890 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la scurgerilor de apă de la Chevrolet
Dar din ce spui, vehiculul nu se încălzește. Acum înțeleg ce e în neregulă cu radiatorul. Radiatorul acela are un capac galben care are o supapă de suprapresiune. Nu se poate ca capacul radiatorului să fie defect. Verifică radiatorul oricum.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45895 prin manual-mecanic
Mulțumesc, da, capacul era defect. Dar mai am o întrebare: pot supapele care nu etanșează corect să provoace supraîncălzirea sau pur și simplu fluctuațiile motorului?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45896 prin manual-mecanic
Ar putea fi cazul și la încălzire, dar numai dacă iese apă și se încălzește din lipsă. Un motor fierbinte nu va funcționa bine și va fi neregulat din cauza diferențelor de temperatură.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45898 prin manual-mecanic
Îmi pare rău că insist, dar dacă nu ar fi avut scurgeri de apă, nu ar fi existat găuri sau scurgeri de apă, ci doar o compresie slabă prin supape, s-ar fi încălzit? Sau ar fi cauzat doar defectarea motorului?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45902 prin manual-mecanic
Uite acolo, ai atins un subiect care în general este ca o discuție, există cei care cred că o mașină cu o reglare slabă a supapelor se supraîncălzește, dar eu, din partea mea, nu cred în această teorie, pentru că nu există nicio relație între una și alta, există cei care spun că timpul scurt de suprapunere dintre supapa de admisie și supapa de evacuare ar produce o creștere a temperaturii, dar este foarte puțin probabil, deoarece răcirea motorului se face doar cu apă și ulei, acum un motor care funcționează solicitat de o reglare slabă a supapelor ar putea genera o creștere a temperaturii dacă gazele de eșapament ar genera o contrapresiune în motor, dar nu ar fi atât de important încât să încălzească motorul, deoarece timpul de deschidere nu ar fi atât de semnificativ.