Căutare MDM

Buletin

Chevy care împrăștie apă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45920 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la scurgerilor de apă de la Chevrolet
Atenție, nu văd nicio legătură între creșterea temperaturii motorului și un reglaj defectuos al supapelor. Acest lucru, și așa cum spune prietenul nostru Ismael53, nu face decât să deterioreze scaunele pe termen lung, provocând logic o etanșare imperfectă a sistemului și, într-o oarecare măsură, probleme de compresie...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45928 prin manual-mecanic

MOV1973 a scris: Cum îi numiți voi pe scafandri....dacă asta îmi imaginez, trebuie să fie garniturile supapelor (așa cum le cunoaștem noi aici), dacă da, trebuie înlocuite la schimbarea supapelor înainte de așezarea lor corespunzătoare...

Scafandrii nu sunt violoncele cu valvă
Scafandrii sunt cei care amortizează balanțele și sunt hidraulici

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45935 prin manual-mecanic
Păi, dacă spui că plămânul e radiatorul sau ceva de genul ăsta, atunci evident că chiulasa trece compresia prin garnitură, dar dacă spui că au verificat-o, atunci ori chiulasa e foarte veche și nu se poate strânge foarte bine pentru că are pasaje de apă foarte ruginite, ori ai încălzit-o prea mult înainte și s-a crăpat chiulasa, există doar variantele astea, prietene, îți pot spune din experiență (mecanic auto), chiulasa trebuie să fie crăpată, mai precis în precamere sau lângă bucșă,
verifică-l bine, păi, dacă plămânul e ce cred eu că e.