- Mulțumiri primite: 2
Manuale de mecanică
Totul despre mecanică și noutăți tehnologice.

22-06-2025 Accesări: 6458 Tehnologie

19-06-2025 Accesări: 4986 Tehnologie

05-05-2025 Accesări: 4990 Tehnologie

09-08-2022 Accesări: 4757 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
kikemec a scris: uite, atingi un subiect care în general este ca o discuție, sunt cei care cred că o mașină cu o reglare slabă a supapelor se supraîncălzește, dar eu, din partea mea, nu cred în această teorie, pentru că nu există nicio relație între una și alta, sunt cei care spun că timpul scurt de suprapunere dintre supapa de admisie și supapa de evacuare ar produce o creștere a temperaturii, dar este foarte puțin probabil, deoarece răcirea motorului se face doar cu apă și ulei, acum un motor care funcționează solicitat de o reglare slabă a supapelor ar putea genera o creștere a temperaturii dacă gazele de eșapament ar genera o contrapresiune în motor, dar nu ar fi atât de important încât să încălzească motorul, deoarece timpul de deschidere nu ar fi atât de semnificativ.