Căutare MDM

Buletin

REPARAȚII FIAT PALIO ADVENTURE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45844 prin manual-mecanic
REPARAȚII FIAT PALIO ADVENTURE Publicat de manual-mecanica
BUNĂ SEARA, VREAU SĂ CUMPĂR UN FIAT PALIO ADVENTURE, DAR NU ȘTIU CÂT DE GREUTATE ESTE SĂ REPAR MOTORUL
SAU DACĂ ÎMI PUTEȚI TRIMITE SAU SĂ-MI SPUNEȚI DE UNDE POT OBȚINE UN MANUAL CA SĂ-L POT REPARA. TOCMAI AM TERMINAT ȘCOALA ȘI ADEVĂRUL ESTE ÎN ACEST TIP DE MAȘINI. VĂ ROG, DACĂ MĂ PUTEȚI AJUTA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45845 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema REPARAȚIEI FIAT PALIO ADVENTURE
Ar trebui să fii puțin mai specific în ceea ce privește reparațiile pe care vrei să le faci la vehiculul tău. Motoarele în general, fie ele în linie, în formă de V sau vortex, sunt ușor de reparat. Trebuie doar să acorzi atenție detaliilor și nimic mai mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45875 prin manual-mecanic
Ce se întâmplă e că nu m-am dus să-l văd. Ce aș vrea să știu e cât costă piesele pentru
a-l repara. Îmi spun doar că motorul nu funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45885 prin manual-mecanic
Va depinde de daunele aduse motorului. Dacă e un computer foarte scump, dacă e vorba doar de piese de motor, nu sunt chiar atât de scumpe. Desigur, în comparație cu un Toyota, da, dar nu cu un Volkswagen.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45887 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc foarte mult. Cred că dacă o să-l arunc, nu vei ști de unde pot descărca
un manual de reparații ca să pot face asta.