Căutare MDM

Buletin

Problemă de ardere a bobinei la Derby 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45796 prin manual-mecanic
Problemă la Derby din 1999: se arde bobina. Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu un Derby din 1999. Problema este că modulul bobinei de aprindere se supraîncălzește și s-a ars sau s-a defectat, iar acum nu mai produce scântei. Senzorul cu efect Hall trimite impulsuri și am verificat sursa de alimentare; tensiunea negativă este în jur de 7V. Ceea ce mi se pare ciudat este că și firul de semnal al senzorului are 7V atunci când este testat cu un multimetru, iar LED-ul de testare de pe pinul pozitiv nu se aprinde. Am verificat rezistențele și posibilele scurtcircuite din cablaj, dar nu am găsit nimic. Am verificat și tensiunea la conectorul computerului și este aceeași. O altă ciudație este că acul turometrului de pe tabloul de bord se învârte în jurul zero. Totul pe partea cu bobina pare în regulă; releele par a fi în regulă și am verificat conexiunile la masă.
Întrebarea mea este: are cineva manualul de service sau a mai pățit cineva ceva similar cu problema mea?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45807 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemei de la Derby-ul din 1999: arderea bobinei
Am avut o mașină care ardea încontinuu bobinele de aprindere, iar acest lucru se datora unui fir defect al bujiei. Altă dată, a fost temperatura motorului. Dar problema cu modulele arse este de obicei cauzată de răcirea deficitară. Acestea pot fi mutate în interiorul mașinii pentru a găsi o poziție mai bună; un electrician bun poate face asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.