Căutare MDM

Buletin

Problemă de ardere a bobinei la Derby 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45796 prin manual-mecanic
Problemă cu arderea bobinei Derby din 1999 Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu un derby din 1999, problema este că modulul bobinei se supraîncălzește și arde sau strică modulul și nu mai dă scânteie, senzorul Hall trimite impulsuri și am verificat deja sursele de alimentare, negativul, pozitivul dă în jur de 7v și ce mi se pare ciudat este că în cablul de semnal al senzorului are aceeași tensiune de 7v verificând cu un multimetru și verificând cu o lampă de testare LED pe pinul + lampa nu se aprinde, am verificat deja rezistențe și posibile scurtcircuite în cablaj și nimic, am verificat aceiași volți de la conectorul computerului și face la fel, o altă ciudată chestie este că bordul, turometrul, acul stă dansând doar în partea 0, pe partea cu bobina totul pare a fi ok, releele par ok și am verificat deja masele fizice....
întrebarea este... are cineva manualul de service sau cineva care a avut ceva similar cu problema mea???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45807 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema arderii bobinei de la Derby din 1999
Am avut o mașină care a ars bobinele din cauza unui fir defect al bujiei, iar cu o altă ocazie a fost din cauza temperaturii motorului, dar problema cu modulele arse este din cauza răcirii deficitare. Acestea pot fi mutate în interiorul vehiculului pentru a găsi o poziție mai bună; un electrician bun poate face asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.